Luottolimiitti yrityksen kausivaihteluiden hallintaan

Yrityksen luottolimiitti tarkoittaa jatkuvaa luotollista yritystiliä, josta yritys voi nostaa rahaa vaivattomasti kulloisenkin tarpeen mukaan ennalta sovittuun luottorajaan asti ilman erillistä nostopyyntöä tai yhteydenottoa luotonmyöntäjään. Luottolimiitti soveltuu erityisesti pk-yrityksen lyhytaikaisesti ja kausiluonteisesti vaihtelevaan käyttöpääoman tarpeeseen. Esimerkiksi kesä- tai talvikuukaudet voivat olla yhtiön toimialalla hiljaista aikaa, jolloin luottolimiitti auttaa kausivaihtelun tasaamisessa turvaamalla riittävän käyttöpääoman myös hiljaiselle kaudelle. Lisäksi luotollisella yritystilillä yritys pystyy ketterästi jaksottamaan yllättävän ja lyhytaikaisen, esimerkiksi tuotantokoneen rikkoutuminen työmaalla, menoerän yrityksen kassatilanteeseen sopivaksi.

Rekisteröidy asiakkaaksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia muutamassa minuutissa ja tutustu tarkemmin luottolimiittiin.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Oletko jo asiakas? Tällöin pääset tutustumaan luottolimiittiin kirjautumalla palveluun.

Näin helppoa luottolimiittiä on käyttää

yritysasiakkuus

1. Yritysasiakkuus

Avaa yritysasiakkuus ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia minuuteissa

Luottolimiitin käyttö

2. Käyttäminen

Nosta luottoa tarpeeseen enintään luottolimiitin ylärajaan asti

Luottolimiitti

3. Takaisinmaksu

Maksa luottoa takaisin kassatilanteeseen sopivalla aikataululla

Luottolimiitti takaisinmaksu

4. Jatkuvuus

Maksettu luotto palauttaa lisää luottoa käytettäväksi tulevaisuuteen

Luottolimiitti on yrityksen luottokortti

Luottolimiitti toimii periaatteessa kuten tavallinen luottokortti. Aluksi sovimme luottolimiitin ylärajasta, korosta ja muista yleisistä ehdoista, jonka jälkeen yrityksesi voi käyttää luottoa tarpeen mukaan limiitin ylärajaan asti. Palvelussamme on selkeästi nähtävissä, paljonko avointa luottoa on käytetty ja käyttämättä. Säätämällä itse luoton määrää yrityksen kulloisenkin käyttötarpeen mukaan, pidät huolen, että yrityksen kassassa on aina riittävästi rahaa hoitaa juoksevia menoja. Koska luotto on heti saatavissa, hoidat joustavasti myös ennalta-arvaamattomat kuluerät ilman dokumenttien lähettelyä ja ihmisten odottelua. Rahoituskustannus pysyy kurissa, kun korkoa maksetaan vain luottoa käyttäessä. Luottolimiitin vuosikorko on alkaen 6%.

Luotollisesta yritystilistä on luoton noston jälkeen käytettävissä sovitun luottorajan ja käytetyn luoton välinen erotus. Toisin sanoen kun maksat takaisin luottoa, palautuu yritykselle taas lisää luottoa käytettäväksi myöhempään ajankohtaan. Esimerkiksi jos yrityksen luottolimiitin luottoyläraja on 25 000€ ja nostat luottoa 5 000€, jää luottoa vielä nostettavaksi 20 000€. Kun maksat luottoa takaisin 1 000€, on luottoa yrityksellä taas käytettävissä 21 000€.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Luottolimiitin lisäksi tarjoamme yrityksille yrityslainaa sekä ostolaskujen ja myyntilaskujen rahoitusta.

Vai haluatko saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä