Ostolaskurahoituksella rahoitat yrityksesi ostolaskut

Erämaksupalvelulla yrityksen ostolaskujen rahoittaminen on helppoa. Voit maksaa yrityksesi valitut ostolaskut haluamissasi maksuerissä. Erämaksupalvelumme ostolaskujen rahoittamiseen voit avata sähköisesti ja rahoittaa jo ensimmäisen ostolaskusi tänään. Voit saada ostolaskullesi jopa 12 kuukautta maksuaikaa ja jakaa laskun maksamisen 1-12 maksuerään.

Erämaksupalvelun voit avata yrityksellesi veloituksetta ja hakea maksuaikaa ostolaskuille aina, kun sille on tarve ja haluat esimerkiksi pienentää varastoon sitoutunutta pääomaa. Maksamalla erämaksupalvelumme avulla ostolaskusi heti, voit hyödyntää ostoissasi mahdolliset palveluntarjoajiesi ja tavarantoimittajiesi käteis- ja paljousalennukset. Lisäksi maksamalla ostot useammassa erässä tasaat yrityksesi kassanvaihteluita ja voit sovittaa ostolaskun maksuajan yrityksesi kassavirtaan sopivaksi.

Avaa yritysasiakkuus

Näin helppoa erämaksupalvelun käyttö on

yritysasiakkuus ilmaiseksi

Avaa yritysasiakkuus ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia

maksuaikaa laskullesi

Hae maksuaikaa laskullesi

Rahoitamme laskun

Rahoitamme laskun ja maksamme sen puolestasi

erämaksumahdollisuus

Maksat laskun 1-12 maksuerässä

Erämaksu sopii kaikille yrityksille ja sitä on helppo käyttää rahoituksen lähteenä tarvittaessa. Erämaksupalvelu antaa sopivasti joustoa yrityksen rahoitukseen joustavasti kausi- ja kassanvaihteluita huomioiden. Kassanhallinnasta tulee helpompaa, kun suuremman ostolaskun voi jakaa useaan eri maksuerään jopa 12 kuukauden maksuajalla. Esimerkiksi erilaiset kausiesongit voivat luoda suuria vaihteluita yrityksen varaston ja sitä kautta sitoutuneen pääoman määrään. Ostolaskurahoitus tarkoittaa yritysasiakkaamme ostolaskujen rahoittamista. Nopean ostolaskujen rahoituspalvelumme eli erämaksupalvelumme avulla voit saada paremman neuvotteluaseman suhteessa tavarantoimittajiin ja palveluntarjoajiin. Voi esimerkiksi joustavasti ostaa ison tarjolla olevan erän ja saada mahdollisesti käteis- tai muun alennuksen ostollesi, mutta kuitenkin jakaa maksurasite useaan maksuerään ja tasoittaa kuluerät useammalle kuukaudelle tulojen mukaan jaksottaen. Palvelumme sopii tavaroiden ja palveluiden rahoittamiseen, ja myös ulkomaan tuonnin rahoitukseen. Erämaksun avulla voit hakea 1-12 kuukautta maksuaikaa ja voit itse päättää milloin ja millä aikataululla maksat rahoitetun laskun meille takaisin. Näin et ole ole riippuvainen tuotteen tai palvelun myyjän tarjoamista maksutapavaihtoehdoista, jolloin et välttämättä pääsisi hyödyntämään nopean maksajan tuomaa neuvotteluasemaasi. Kokeile palveluamme ja hyödynnä saatavilla olevat edut myös toimittajiltasi.

Avaa yritysasiakkuus

Erämaksupalvelun lisäksi tarjoamme yrityksille yrityslainaa jopa 7 vuoden maksuajalla ja todennäköisesti markkinoiden edullisinta laskurahoitusta. Tutustu myös näihin palveluihin ja voit aina olla yhteydessä yritysrahoituspalveluumme ja keskustella heidän kanssaan yrityksellesi parhaiten sopivasta valinnasta.

Haluatko, että me otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.