Ostolaskurahoituksella maksuaikaa yrityksen laskulle

Ostolaskurahoituksella yritys voi rahoittaa valitut ostolaskut ketterästi ja nopeasti haluamissaan maksuerissä mihin tahansa aikaan vuorokaudessa. Rahoittamalla ostolaskun yrittäjä voi vapaasti ottaa laskun maksamiseen jopa 12 kuukautta maksuaikaa, alkaen kuukauden maksuajalla.

Ostolaskujen rahoituksella yritys voi hyödyntää esimerkiksi materiaalien hankinnassa palveluntarjoajien ja tavarantoimittajien käteis- ja paljousalennukset, kun ostolaskun voi maksaa erissä ja maksuajan sovittaa yrityksen kassavirtaan sopivaksi. Lisäksi ostolaskurahoitus tasaa kausivaihteluita ja pienentää varastoon sitoutunutta pääomaa, kun isoa laskua ei tarvitse maksaa kerralla pois. Avaa yritysasiakkuus ja rahoita yrityksen ensimmäinen ostolasku jo tänään.

Avaa yritysasiakkuus

Näin helppoa ostolaskujen rahoitusta on käyttää

yritysasiakkuus

Yritysasiakkuus

Avaa yritysasiakkuus ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia muutamassa minuutissa

Ostolaskurahoituksen käyttö

Ostolaskun syöttö

Lataa ostolasku palveluun ja hae laskulle joustavasti maksuaikaa 1-12 kuukautta

Ostolaskurahoitus

Ostolaskun rahoitus

Maksamme nopeasti ostolaskun puolestasi suoraan laskun toiselle osapuolelle

Ostolaskun takaisinmaksu

Ostolaskun takaisinmaksu

Maksa ostolasku takaisin yrityksen kassavirtaan sopivilla maksuerillä

Ostolaskurahoituksen edut

Ostolaskurahoitus tarkoittaa maksuajan pidentämistä ostolaskujen maksamiseen, erityisesti tavaroiden ja palveluiden. Ostolaskurahoituspalvelu sopii kaikille yrityksille ja sitä on helppoa ja nopeaa käyttää rahoituksen lähteenä aina tarpeen vaatiessa. Ostolaskurahoituspalvelu on erityisesti suunniteltu tarjoamaan joustoa yrityksen kausi- ja kassavaihteluihin. Erilaiset kausisesongit voivat luoda suuria vaihteluita varastoon sitoutuneen pääoman määrään, jolloin kassa voi olla tiukalla. Yrityksen kassanhallinnasta tulee helpompaa, kun isoja ostolaskuja voi jakaa useaan eri maksuerään, jopa 12 kuukauden maksuajalle.

Kausi-ja kassavaihtelun tasaamisen lisäksi ostolaskurahoituksen avulla yritys voi saada paremman neuvotteluaseman suhteessa tavarantoimittajiin ja palveluntarjoajiin. Esimerkiksi yritys voi joustavasti ostaa ison tarjolla olevan erän ja saada käteis- tai muun paljousalennuksen ostolle, mutta kuitenkin jakaa maksurasite useammalle kuukaudelle yrityksen tulojen mukaan jaksottaen. Ostolaskurahoituspalvelu tarjoaa ostolaskulle 1-12 kuukautta maksuaikaa ja yrittäjä voi itse valita millä aikataululla maksaa rahoitetun laskun takaisin. Näin yritys ei ole riippuvainen tuotteen tai palvelun myyjän tarjoamista maksutapavaihtoehdoista, jolloin yritys ei välttämättä pääsisi hyödyntämään nopean maksajan tuomaa neuvotteluasemaa. Ostolaskurahoituksen hinta on yrityskohtainen. Avaa yritysasiakkuus, jonka jälkeen otamme yhteyttä ja teemme rahoitustarjouksen ostolaskulle, jonka voit hylätä tai hyväksyä.

Avaa yritysasiakkuus

Ostolaskurahoituksen lisäksi tarjoamme yrityksille yrityslainaa jopa 7 vuoden maksuajalla miljoonaan euroon asti ja myyntilaskujen rahoitusta. Tutustu myös näihin palveluihin ja voit aina olla yhteydessä yritysrahoituspalveluumme ja keskustella heidän kanssaan yrityksellesi parhaiten sopivasta valinnasta.

Haluatko, että me otamme sinuun yhteyttä?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.