Ostolaskurahoituksella maksuaikaa ostolaskulle

Ostolaskurahoitus tarkoittaa maksuajan pidentämistä ostolaskun maksamiseen, jolloin meno pystytään sovittamaan yrityksen kassavirtaan sopivaksi. Rahoituspalvelussamme yritys voi rahoittaa joustavasti oman tarpeen mukaan valitut ostolaskut 1-12 kuukauden maksuerissä. Ostolaskurahoitus tasaa kausivaihteluita ja pienentää varastoon sitoutunutta pääomaa, kun isoa laskua ei tarvitse maksaa kerralla kokonaan pois. Lisäksi ostolaskujen rahoituksella yritys voi hyödyntää materiaalien ja palveluiden hankinnassa palveluntarjoajien ja tavarantoimittajien paljousalennukset, kun kerralla voi tilata enemmän.

Avaa asiakkuus ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia muutamassa minuutissa ja tutustu tarkemmin ostolaskurahoitukseen.

Aloita asiakkuus

Näin helppoa ostolaskurahoitusta on käyttää

yritysasiakkuus

1. Yritysasiakkuus

Avaa yritysasiakkuus ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia muutamassa minuutissa

Ostolaskurahoituksen käyttö

2. Laskun syöttö

Lataa ostolasku palveluun ja hae laskulle joustavasti maksuaikaa 1-12 kuukautta

Ostolaskurahoitus

3. Laskun rahoitus

Maksamme ladatun ostolaskun puolestasi suoraan laskun toiselle osapuolelle

Ostolaskun takaisinmaksu

4. Takaisinmaksu

Maksa ostolaskun takaisin yrityksen kassavirtaan sopivilla maksuerillä

Ostolaskurahoituksen edut

Ostolaskurahoituspalvelu sopii kaikille yrityksille ja sitä on helppoa ja nopeaa käyttää rahoituksen lähteenä aina tarpeen vaatiessa. Ostolaskurahoituspalvelu on erityisesti suunniteltu tarjoamaan joustoa yrityksen kausi- ja kassavaihteluihin. Erilaiset kausisesongit voivat luoda suuria vaihteluita varastoon sitoutuneen pääoman määrään. Tällöin kassanhallinnasta tulee helpompaa, kun isoja ostolaskuja voi jakaa useaan eri maksuerään, jopa 12 kuukauden maksuajalle.

Kausi- ja kassavaihtelun tasaamisen lisäksi ostolaskurahoituksen avulla yritys voi saada paremman neuvotteluaseman suhteessa tavarantoimittajiin ja palveluntarjoajiin. Esimerkiksi kun yritys jakaa ostolaskun maksurasitteen useammalle kuukaudelle yrityksen tulojen mukaan jaksottaen, voi yritys ostaa ison tarjolla olevan erän ja saada käteis- tai muun paljousalennuksen ostolle. Lisäksi hyödyntämällä ostolaskurahoitusta yritys ei ole riippuvainen tuotteen tai palvelun myyjän tarjoamista maksutapavaihtoehdoista, jolloin yritys ei välttämättä pääsisi hyödyntämään nopean maksajan tuomaa neuvotteluasemaa.

Aloita asiakkuus

Ostolaskurahoituksen lisäksi tarjoamme yrityksille yrityslainaa ja luottolimiittiä sekä myyntilaskujen rahoitusta.

Vai haluatko saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä