​Usein kysyttyä ​yritysrahoituksesta

Alta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin yrityslainoista ja laskurahoituksesta. Mikäli et löydä apua alta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi yritysrahoituspalvelussamme numerossa 0293 230 910 arkisin 9.00 - 21.00 tai sähköpostitse yritysrahoitus@fellowfinance.fi osoitteessa.

Fellow Finance -verkkopalvelu yhdistää yritykset ja sijoittajat.

Tarjoamme lainaamiseen selkeän ja helppokäyttöisen markkinapaikan, jossa sekä lainanhakija että lainanantaja voivat itse päättää millä ehdoin he ovat valmiita rahaa lainaamaan. Fellow Finance tekee lainasopimuksen lainaajan ja sijoittajan välille, siirtää rahat lainanottajan tilille, hoitaa asiakaspalvelun sekä laskutuksen. Yritykset voivat hakea palvelustamme yrityslainaa ja laskurahoitusta tai myydä osamaksulla rahoitustuotteemme avulla.

Yrityslaina on lähtökohtaisesti kuukausittain lyhennettävä laina. Laskurahoitus on taas yritykselle myönnetty lyhytaikainen yrityslaina, jossa yrityksen myyntilasku toimii lainan vakuutena. Laskurahoituksella saat rahat toimitetusta laskusta välittömästi ja laskutettava maksaa yrityslainan suoraan meille maksaessaan laskun. Jos sinua mietityttää kumpi rahoitusvaihtoehdoista sopisi sinun tilanteeseesi paremmin, voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme soittamalla 0293 230 910 tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja kerromme lisää.

Yritysportaali yhdistää edellä mainitut rahoitusvaihtoehdot, yrityslainan ja laskurahoituksen, saman verkkopalvelun alle. Yritysportaalissa voit hakea yrityslainaa, rahoittaa laskuja ja luoda näistä tapahtumista raportit sekä tarkastella reaaliajassa omaa yrityslaina- ja laskurahoitustilannetta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään myös yritysportaalin käytössä. Kirjaudu yritysportaaliin

Fellow Financen joukkorahoituspalvelusta ​yrityslainaa ja laskurahoitusta voivat hakea ja nostaa Suomeen rekisteröity yritys, jolla on vähintään yksi tilikausi takana, suomalainen pankkitili, ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Fellow Financen suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan yritys kykenee kassavirrallaan lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevan yrityksen edustajalla (nimenkirjoitusoikeutettu/valtuutettu) täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Laskurahoituksessa luottokelpoisuusarvio suoritetaan myös myyntisaatavan toiselle osapuolelle eli laskun maksajalle.

Yrityslainaa voit hakea enintään 1.000.000 euroa. Laskurahoituksessa ei ole tällä hetkellä asetettu laskun maksimirajaa.

Yrityslainaa voi saada keskimäärin ​6-20%:n korolla riippuen lainamäärästä ja -ajasta sekä yrityksen luottoluokituksesta. Lainakoron lisäksi lainan välittämisestä veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Kulloinkin voimassaolevan hinnaston löydät verkkosivuiltamme.

Vastaavasti laskurahoituspalvelussamme maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta. Soita suoraan rahoitusasiantuntijallemme 0293 230 910 tai lähetä sähköpostia yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja pyydä tarjous laskusi rahoittamisesta jo tänään.

Voit toimittaa tarvittavat liitetiedot sähköpostitse, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen päätteeksi antamiemme ohjeiden mukaan.

Fellow Finance toimii yrityksesi ja lainanantajien välissä tarjoten asiakaspalvelun kummallekin taholle. Lainanantaja voi nähdä rahoitushankkeesi perustietojen lisäksi antamasi yrityksen tiedot.

Fellow Finance ei ole lainanantaja, joten se riippuu sijoittajien sinulle tekemistä lainatarjouksista. Lainan voi saada heti hakemisen jälkeenkin, jos lainallesi löytyy heti lainatarjouksen tekevät lainanantajat ja sinä hyväksyt saamasi lainatarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tietosi rahat maksetaan tilillesi arkisin aukioloaikanamme.

Saat lainaasi liittyvät laskut postitse sekä kopion laskusta sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu. Mikäli maksuviivästysten takia joudumme lähettämään huomautuksia, niin ne toimitetaan postin ja sähköpostin lisäksi ja tekstiviestitse.

Voit muuttaa hakemustietoja kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi sisään verkkopalveluumme.

Tutustu myös yrityksen lainaehtoihin

Asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus saada selville mitä tietoja hänestä on kerätty palvelumme käytön yhteydessä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat raportin sinusta tallennetuista tiedoista.

Voit perua markkinointiluvan ja muokata omia raportointiasetuksia kirjautumalla verkkopalveluun ja siellä Omat tiedot-osion alla.

Hae yrityslainaa Aloita laskujen rahoitus

Vai haluatko saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä