​Usein kysyttyä ​yritysrahoituksesta

Alta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin yritysrahoituksesta. Mikäli et löydä apua alta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi yritysrahoituspalvelussamme numerossa 0293 230 910 arkisin 9.00 - 21.00 tai sähköpostitse yritysrahoitus@fellowfinance.fi.

Tarjoamme lainaamiseen selkeän markkinapaikan, jossa sekä lainanhakija että lainanantaja voivat itse päättää millä ehdoin he ovat valmiita rahaa lainaamaan. Teemme lainasopimuksen lainaajan ja sijoittajan välille, allokoimme rahat lainanottajan tilille ja hoidamme asiakaspalvelun sekä laskutuksen.

Yritykset voivat hakea palvelustamme yrityslainaa ja luottolimiittiä sekä rahoittaa myyntilaskuja tai ostolaskuja.

Yrityslaina on perinteinen kuukausittain lyhennettävä laina. Tavallisen yrityslainan lisäksi tarjoamme myyntilaskurahoitusta ja ostolaskurahoitusta. Laskurahoitus on yritykselle myönnetty lyhytaikainen yrityslaina, jossa yrityksen myyntilasku toimii lainan vakuutena. Laskurahoituksella saat rahat toimitetusta laskusta välittömästi ilman turhauttavaa eräpäivän odottelemista. Ostolaskurahoituksella taas voit maksaa ostolaskun erissä ja näin sovittaa maksuajan yrityksen kassavirtaan sopivaksi. Mikäli mietityttää mikä rahoitusvaihtoehdoista sopisi yrityksellesi parhaiten, olethan suoraan yhteydessä rahoitusasiantuntijaamme soittamalla 0293 230 910 tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja kerromme lisää.

Yritysportaali yhdistää edellä mainitut rahoitusvaihtoehdot, yrityslainan, myyntilaskurahoituksen ja ostolaskurahoituksen, saman verkkopalvelun alle. Yritysportaalissa voit hakea yrityslainaa, rahoittaa laskuja ja luoda näistä tapahtumista raportit sekä tarkastella reaaliajassa omaa yrityslaina- ja laskutilannetta. Yritysrahoituspalvelumme auttaa mielellään myös yritysportaalin käytössä. Kirjaudu yritysportaaliin

Fellow Financen joukkorahoituspalvelusta ​yritysrahoitusta voivat hakea ja nostaa Suomeen rekisteröity yritys, jolla on vähintään yksi tilikausi takana, suomalainen pankkitili, ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Fellow Financen suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan yritys kykenee kassavirrallaan lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevan yrityksen edustajalla (nimenkirjoitusoikeutettu/valtuutettu) täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Myyntilaskurahoituksessa luottokelpoisuusarvio suoritetaan myös myyntisaatavan toiselle osapuolelle eli laskun maksajalle.

Yrityslainaa voit hakea enintään 1.000.000 euroa. Myyntilasku- ja ostolaskurahoituksessa ei ole asetettu laskun maksimirajaa.

Yrityslainaa voi saada keskimäärin ​6-20%:n korolla riippuen lainamäärästä ja -ajasta sekä yrityksen luottoluokituksesta. Lainakoron lisäksi lainan välittämisestä veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Kulloinkin voimassaolevan hinnaston löydät verkkosivuiltamme.

Laskurahoituspalvelussa maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta. Soita suoraan rahoitusasiantuntijallemme 0293 230 910 tai lähetä sähköpostia yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja pyydä tarjous.

Voit toimittaa tarvittavat liitetiedot sähköpostitse, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen päätteeksi antamiemme ohjeiden mukaan.

Lainanantaja voi nähdä rahoitushankkeesi perustietojen lisäksi antamasi yrityksen tiedot.

Rahan voi saada jopa samana päivänä hakemisesta, jos <liitteet ovat kunnossa ja hyväksyt saamasi lainatarjouksen sekä lainalle löytyy rahoittajat. Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tietosi raha maksetaan tilille arkisin aukioloaikanamme.

Saat lainaasi liittyvät laskut postitse sekä kopion laskusta sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu. Mikäli maksuviivästysten takia joudumme lähettämään huomautuksia, niin ne toimitetaan postin ja sähköpostin lisäksi tekstiviestitse.

Voit muuttaa hakemustietoja kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi sisään verkkopalveluumme.

Asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus saada selville mitä tietoja hänestä on kerätty palvelumme käytön yhteydessä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat raportin sinusta tallennetuista tiedoista.

Voit perua markkinointiluvan ja muokata omia raportointiasetuksia kirjautumalla verkkopalveluun ja siellä Omat tiedot-osion alla.

Vai haluatko saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä