​Usein kysyttyä ​yritysrahoituksesta

Alta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin yrityslainoista ja laskujen rahoituksesta. Mikäli et löydä apua alta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi yritysrahoituspalvelussamme numerossa 0293 230 910 arkisin 9.00 - 21.00 tai sähköpostitse yritysrahoitus@fellowfinance.fi osoitteessa.

Fellow Finance -verkkopalvelu yhdistää yritykset ja sijoittajat.

Tarjoamme lainaamiseen selkeän ja helppokäyttöisen markkinapaikan, jossa sekä lainanhakija että lainanantaja voivat itse päättää millä ehdoin he ovat valmiita rahaa lainaamaan. Fellow Finance tekee lainasopimuksen lainaajan ja sijoittajan välille, siirtää rahat lainanottajan tilille, hoitaa asiakaspalvelun sekä laskutuksen. Yritykset voivat hakea palvelustamme yrityslainaa ja myyntilaskurahoitusta tai ostolaskurahoitusta.

Yrityslaina on perinteinen kuukausittain lyhennettävä laina. Tavallisen yrityslainan lisäksi tarjoamme myyntilaskurahoitusta ja ostolaskurahoitusta. Laskurahoitus on yritykselle myönnetty lyhytaikainen yrityslaina, jossa yrityksen myyntilasku toimii lainan vakuutena. Laskurahoituksella saat rahat toimitetusta laskusta välittömästi ilman turhauttavaa eräpäivän odottelemista. Ostolaskurahoituksella taas voit maksaa ostolaskun erissä ja näin sovittaa maksuajan yrityksen kassavirtaan sopivaksi. Mikäli mietityttää mikä rahoitusvaihtoehdoista sopisi yrityksellesi parhaiten, olethan suoraan yhteydessä rahoitusasiantuntijaamme soittamalla 0293 230 910 tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja kerromme lisää.

Yritysportaali yhdistää edellä mainitut rahoitusvaihtoehdot, yrityslainan, myyntilaskurahoituksen ja ostolaskurahoituksen, saman verkkopalvelun alle. Yritysportaalissa voit hakea yrityslainaa, rahoittaa laskuja ja luoda näistä tapahtumista raportit sekä tarkastella reaaliajassa omaa yrityslaina- ja laskutilannetta. Yritysrahoituspalvelumme auttaa mielellään myös yritysportaalin käytössä. Kirjaudu yritysportaaliin

Fellow Financen joukkorahoituspalvelusta ​yritysrahoitusta voivat hakea ja nostaa Suomeen rekisteröity yritys, jolla on vähintään yksi tilikausi takana, suomalainen pankkitili, ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Fellow Financen suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan yritys kykenee kassavirrallaan lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevan yrityksen edustajalla (nimenkirjoitusoikeutettu/valtuutettu) täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen. Myyntilaskurahoituksessa luottokelpoisuusarvio suoritetaan myös myyntisaatavan toiselle osapuolelle eli laskun maksajalle.

Yrityslainaa voit hakea enintään 1.000.000 euroa. Myyntilasku- ja ostolaskurahoituksessa ei ole asetettu laskun maksimirajaa.

Yrityslainaa voi saada keskimäärin ​6-20%:n korolla riippuen lainamäärästä ja -ajasta sekä yrityksen luottoluokituksesta. Lainakoron lisäksi lainan välittämisestä veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Kulloinkin voimassaolevan hinnaston löydät verkkosivuiltamme.

Laskurahoituspalvelussa maksat vain kertakorvauksen per rahoitettu lasku. Laskurahoituksen hinta on aina yrityskohtainen riippuen yrityksesi luottoriskiarviosta. Soita suoraan rahoitusasiantuntijallemme 0293 230 910 tai lähetä sähköpostia yritysrahoitus@fellowfinance.fi ja pyydä tarjous.

Voit toimittaa tarvittavat liitetiedot sähköpostitse, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen päätteeksi antamiemme ohjeiden mukaan.

Fellow Finance toimii yrityksesi ja lainanantajien välissä tarjoten asiakaspalvelun kummallekin taholle. Lainanantaja voi nähdä rahoitushankkeesi perustietojen lisäksi antamasi yrityksen tiedot.

Fellow Finance ei ole lainanantaja, joten se riippuu sijoittajien sinulle tekemistä lainatarjouksista. Lainan voi saada heti hakemisen jälkeenkin, jos lainallesi löytyy heti lainatarjouksen tekevät lainanantajat ja sinä hyväksyt saamasi lainatarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tietosi rahat maksetaan tilillesi arkisin aukioloaikanamme.

Saat lainaasi liittyvät laskut postitse sekä kopion laskusta sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu. Mikäli maksuviivästysten takia joudumme lähettämään huomautuksia, niin ne toimitetaan postin ja sähköpostin lisäksi ja tekstiviestitse.

Voit muuttaa hakemustietoja kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi sisään verkkopalveluumme.

Tutustu myös yrityksen lainaehtoihin

Asiakkaalla on oikeus ja mahdollisuus saada selville mitä tietoja hänestä on kerätty palvelumme käytön yhteydessä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat raportin sinusta tallennetuista tiedoista.

Voit perua markkinointiluvan ja muokata omia raportointiasetuksia kirjautumalla verkkopalveluun ja siellä Omat tiedot-osion alla.

Hae yrityslainaa Aloita laskujen rahoitus

Vai haluatko saada lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme teihin yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä