Avoimet työpaikat

Myyntineuvottelija

Haemme myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen myymään rahoituspalveluitamme.

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden johtava ja ensimmäinen euroalueen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa palveluaan sekä kuluttajille että yrityksille. Fellow Finance on välittänyt rahoitusta yli 510 milj. eurolla ja palvelulla on ollut yli 700 000 käyttäjää 70 maasta.

Myyntineuvottelijan työssäsi vastaat palveluidemme tehokkaasta myynnistä asiakkaillemme sekä potentiaalisille asiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse. Haluat loistaa myyntityössäsi ja vaikuttaa palkkaasi myös omalla työpanoksellasi. Hakijalta toivomme määrätietoisuutta ja ongelmanratkaisukykyä, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Olet luonteeltasi tuloshakuinen ja pyrit jatkuvasti kehittämään osaamistasi. Työ edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa. Muiden kielten osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle:

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta (esim. puhelinmyyjä, ständimyyjä, myymälämyyjä, asiakaspalvelija), mutta huomioimme yhtä lailla myös alalle vasta pyrkivät hakijat. Uskomme, että myyntityössä persoona ja asenne ovat cv:tä tärkeämpää. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi "myyjä" ansioluetteloineen osoitteeseen pietu.anttonen(at)fellowfinance.fi 30.11.2019 mennessä. Voit myös kysellä lisätietoja tehtävästä Pietu Anttoselta numerosta puh. 040 922 1131 klo 9-17.

Front-End Developer

Fellow Finance is a fast-growing FinTech company with international atmosphere. We offer you a challenging role with great opportunities. As a Front-End Developer you will be responsible for developing new features for Fellow Finance platforms. You will also design the features in co-operation with designers, marketing and business management. You will take care that the platform is optimized for maximum speed, scalability and usability.

What we expect:

The position is permanent and full-time. Fellow Finance’s office is located in Helsinki city center.

If you feel like you could be our new Front-End Developer then send your CV and application "Front-End Developer" to teemu.nyholm(at)fellowfinance.fi. We invite people to interviews as we receive applications on on-going basis so if you are interested, send your application sooner than later.

For more information on position, please contact our COO, Teemu Nyholm +358 50 577 1028.

Business Application Developer

Fellow Finance is a fast-growing FinTech company with international atmosphere. We offer you a challenging role with great opportunities. As a Business Application Developer you are responsible for developing and maintaining new business features for Fellow Finance platforms. Your role also includes the support and maintenance of production environment.

What we expect:

If you feel like you could be our new Business Application Developer then send your CV and application "Business Application Developer" to teemu.nyholm(at)fellowfinance.fi. We invite people to interviews as we receive applications on on-going basis so if you are interested, send your application sooner than later.

For more information on position, please contact our COO, Teemu Nyholm +358 50 577 1028.

Haluatko muuttaa rahoitusalaa?

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, huumori ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Ota yhteyttä sähköpostitse jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää tiimiimme. Liitä mukaan CV.

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media