Avoimet työpaikat

Liiketoiminnan kasvaessa etsimme Helsingin tai Turun toimistoomme

PERINTÄKÄSITTELIJÄÄ

Tehtäväsi olisi toimia osana asiantuntevaa perintätiimiämme ja hoitaa laaja-alaisesti monenlaisia saatavien perintään liittyviä tehtäviä. Laskutuksen ja perinnän asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti ovat myös osa päivittäisiä tehtäviäsi.

Etsimme joko kokeneempaa perintäalan osaajaa tai uutta innokasta oppijaa. Hyvä osaaminen perintään ja luotonhallintaan liittyvistä tehtävistä katsotaan sinulle eduksi ja aikaisempi kokemus perintäyrityksessä työskentelystä antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen.

Toivomme, että olet tottunut työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä ja ymmärrät positiivisen palveluasenteen merkityksen ja kykenet työskentelemään tehokkaasti niin yksin kuin osana tiimiäkin. Aktiivinen, tarkka ja palvelualtis työskentelytapasi tekevät sinusta ammattimaisen toimijan tiimissäsi. Kielitaito: hyvä englannin kieli ja tyydyttävä ruotsin kieli ovat edellytyksinä työssä pärjäämiselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä kansainvälisessä yrityksessämme. Toimipisteesi voi sijaita joko Turussa tai Helsingissä. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ.

Lähetä hakemuksesi "perintäkäsittelijä" ansioluetteloineen osoitteeseen jani.laine@fellowfinance.fi. Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 17.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Fellow Finance Oyj perintäpäällikkö Jani Laine (p.040 847 5155). jani.laine@fellowfinance.fi


Fellow Finance Oyj on vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen fintech-konserni. Olemme nopeasti kasvaneet Pohjoismaiden suurimmaksi joukkorahoitus- ja vertaislainapalveluksi, jonka markkinapaikan kautta on välitetty rahoitusta yli 430 milj. eurolla yli 585 000 lainanhakijalle yli 12 000 sijoittajan toimesta. Meitä on 39 henkilöä 8 eri maasta. Fellow Finance Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta ja yhtiö listattu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Haluatko muuttaa rahoitusalaa?

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava sekä kansainvälistyvä lainamuotoinen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Meillä tekeminen tempaa mukaansa halutessamme haastaa koko ajan itsemme ja rahoitusmarkkinat uusilla toimintamalleilla. Miksi tehdä kuin muut, jos voi tehdä toisin ja paljon paremmin? Yrittäjähenki, huumori ja ensiluokkainen asiakkaiden palveleminen ovat meidän juttumme.

Ota yhteyttä sähköpostitse jouni.hintikka(at)fellowfinance.fi ja kerro, mitä ne merkitsevät sinulle ja mitä toisit lisää tiimiimme. Liitä mukaan CV.

Lue mitä meistä kirjoitetaan muualla

 • Fellow Finance Kauppalehti
 • Fellow Finance Arvopaperi
 • Fellow Finance Reuters
 • Fellow Finance Talouselämä
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Helsinkin Sanomat
 • Fellow Finance Salkunrakentaja
 • Fellow Finance Sijoittaja.fi
 • Fellow Finance Taloussanomat
 • Fellow Finance Yle
 • Fellow Finance Altfi
 • Fellow Finance Inderes

Uutisia

   Sosiaalinen media